Vleesfabrikant De Keyser

Grote speler op de vleesverwerkingsmarkt

Vleesfabrikant De Keyser is een van de belangrijkste Belgische private label-producenten van fijne vleeswaren in varken, kip en kalkoen. Daarnaast leveren we een uitgebreid gamma vleesproducten voor verdere verwerking in convenience food, zoals broodjes, sauzen, soepen, warme maaltijden en wokken. Vanuit onze 2 vestigingen in België leveren we aan winkelketens, de voedingsindustrie, food service en grossiers binnen heel Europa.

We rethink meat

Vlees is onze passie. We zijn continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze vleesproducten. Zo maken wij uw werk een stuk makkelijker. Onze specialiteiten zijn blokjes en sneetjes varkensvlees, kip en kalkoen. Vleesfabrikant De Keyser garandeert u altijd:

  • de juiste kwaliteit
  • een superieure service
  • convenience solutions 

Duurzame productie

Als moderne vleesfabrikant hechten we veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid. We denken steeds met u mee over oplossingen op maat en streven het perfecte product na voor uw toepassing. Tijdens de productie gaan we voor zo weinig mogelijk verspilling, energieverbruik en toegevoegde smaakstoffen, maar wel voor een betere kwaliteit, dierenwelzijn en veiligheid.

Gerealiseerd met tussenkomst van FIT